Χρόβατ: «Φαβορί η Ελλάδα στον ημιτελικό»

από AllAboutARIS

Ο Γκρεγκόρ Χρόβατ χαρακτήρισε φαβορί την Ελλάδα στον ημιτελικό του προολυμπιακού στο ΣΕΦ και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο φόργουορντ της Σλοβενίας μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας: «Μετά την ήττα από την Κροατία ξέραμε πως δεν είχαμε παίξει καλά. Κάναμε κάποιες συναντήσεις και είπαμε πως δεν πρέπει να μείνουμε εκτός. Από το πρώτο λεπτό παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Η Νέα Ζηλανδία βρήκε ρυθμό σε κάποια διαστήματα, αλλά είχαμε τον έλεγχο και κερδίσαμε με 26. Μπορούσαμε να φτάσουμε και στο +29 στο τέλος.

Η Ελλάδα είναι το φαβορί, στο προηγούμενο ήταν η Λιθουανία και περάσαμε. Πάμε στον ημιτελικό με στόχο να κερδίσουμε. Όταν προκριθήκαμε στο Τόκιο ήταν κάτι φανταστικό, κάποιοι ξέρουμε τι σημαίνει για μας και θα τα δώσουμε όλα για να το επαναλάβουμε.

Ο Λούκα έχασε το τελευταίο σουτ (σ.σ.γέλια). Προφανώς κάνω πλάκα. Ήταν φανταστικός, είναι στο χέρι μας να εκτελέσουμε καλά τους ρόλους μας. Όλα αρχίζουν από την άμυνα και σήμερα όλοι έδωσαν τα πάντα, αυτό ήταν το κλειδί».

Προτεινόμενα Άρθρα