Ψυχωμένος για το ντέρμπι… πεντάδας και γοήτρου

από Γιώργος Γκάτος

Λίγες μέρες μετά το σημαντικό διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού και τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Τρέντο που συνοδεύτηκε με πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, ο ΑΡΗΣ Midea υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (16:30 – Novibet AllAboutARIS TV LIVE Streaming, AllAboutARIS.gr LIVE, ΕΡΤ3) σε ένα ντέρμπι γοήτρου και… πεντάδας.

Οι “Κιτρινόμαυροι” μπορεί να έχουν αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, όμως έχουν τη ψυχολογία στα ύψη, την ίδια ώρα που το παιχνίδι είναι sold out από το βράδυ της Δευτέρας.

Με ρεκόρ 10-7, ο ΑΡΗΣ ψάχνει ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα… πεντάδας, καθώς σε περίπτωση νίκης θα έχει αφήσει τον σημερινό του αντίπαλο τρεις νίκες πίσω. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες το βράδυ της Πέμπτης, στον προημιτελικό του Final-8.

Οι απουσίες από την πλευρά του ΑΡΗ Midea είναι δεδομένες. Πρόκειται για τον Ρομπέρτο Γκάλινατ και τον Γιώργο Φίλλιο. Την ίδια ώρα, ο Φώτης Τακιανός έχει προχωρήσει σε πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ (8-9) το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα κάνει ο 31χρονος γκαρντ, Μικάλ Μίχαλακ.

Διαιτητές: Πουρσανίδης-Θεονάς-Μαγκλογιάννης

Ώρα έναρξης: 16:30

Προτεινόμενα Άρθρα