Σε ρυθμούς ντέρμπι

από AllAboutARIS

Σε οκτώ ημέρες (4/10) ο ΑΡΗΣ θα υποδεχτεί τον Π.Α.Ο.Κ. στο "Nick Galis Hall" για τον προημιτελικό του Κυπέλλου και άπαντες στην ομάδα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η φετινή σεζόν ξεκινάει με ντέρμπι για τους “κίτρινους”, οι οποίοι δουλεύουν ασταμάτητα, για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η νίκη στο ντέρμπι, πέρα από το γεγονός ότι θα επιτρέψει στην ομάδα να συνεχίσει την πορεία της στον θεσμό του Κυπέλλου, θα είναι και μία… ένεση ψυχολογίας για τους παίκτες εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ήδη, οι πιο έμπειροι που έχουν ζήσει πολλά τέτοια ματς (όπως ο Βασιλόπουλος, ο Τσαϊρέλης, ο Μούρτος και ο Αθηναίου), έχουν μπει σε διαδικασία να εξηγήσουν στους συμπαίκτες τους -κυρίως στους Αμερικάνους που θα ζήσουν για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα ενός ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ.- την σημασία αυτού του παιχνιδιού και το πόσο σημαντικό θα είναι η ομάδα να το κερδίσει. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ξέρει καλύτερα από τον καθένα το πώς ν’ αναπτερώνει το ηθικό των παικτών του.

Στο διάστημα που μεσολαβεί, πρέπει να διευθετηθούν και τα αγωνιστικά θέματα που παραμένουν ανοιχτά. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μέχρι αύριο θέλει να έχει τελειώσει η υπόθεση με τον center και ο παίκτης που θ’ αποκτηθεί να βρίσκεται πριν το φιλικό με τα Τρίκαλα στην Θεσσαλονίκη και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά την υπόθεση του Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Προτεινόμενα Άρθρα