"Πνευματικά ετοιμαζόμαστε για… πόλεμο!"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ

Οι δηλώσεις του Μπρεντ Πέτγουεϊ ενόψει της αναμέτρησης κόντρα τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά ανέφερε:

 “Το κυριότερο είναι να προετοιμαστούμε καλά και να παραμείνουμε υγιείς μέχρι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Το πρώτο ματς θα είναι το ντέρμπι, θα είναι δύσκολο, αλλά το γήπεδο θα είναι γεμάτο και αυτό θα είναι υπέροχο. Το καλό είναι ότι δουλεύουμε πολύ καλά μέχρι στιγμής, έχουμε δώσει μια σειρά από φιλικά που μας έχουν βοηθήσει ν’ ανέβουμε επίπεδο”. Σημείωσε αρχικά ο Αμερικάνος φόργουορντ.

Για την συνεργασία του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη που ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξε τον ΑΡΗ για να συνεχίσει την καριέρα του:

“Όλο το τεχνικό επιτελείο είναι εξαιρετικό. Προσπαθούν να σου εξηγήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για το τι ακριβώς θέλουν και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές τους δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, μέσα σε φυσιολογικά όρια. Θα είναι μια εξαιρετική χρονιά, ειδικά για εμένα”.

Για τον τραυματισμό του στον ώμο και στον αχίλλειο τένοντα:

“Νιώθω καλά. Ξεπερνάω το πρόβλημα γρήγορα και συνεχίζω την θεραπεία για να είμαι έτοιμος”.

Πως ετοιμάζεται ο ίδιος πνευματικά για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ.:

“Πνευματικά ετοιμαζόμαστε για… πόλεμο! Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις μικρές λεπτομέρειες. Ποια ομάδα θα ελέγξει τα ριμπάουντ ή ποια θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Ο κάθε παίκτης θα είναι ανεβασμένος, θα είναι έτοιμος, αλλά πρέπει να δοθεί προσοχή στα μικρά πράγματα, γιατί αυτά είναι που θα σου δώσουν τη νίκη”.

Αν είναι πλεονέκτημα για την ομάδα το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της ή αν αυτό του βάζει επιπλέον πίεση:

“Είναι σίγουρα πλεονέκτημα. Ειδικά το πρώτο ματς της σεζόν, είναι σημαντικό να το παίζεις στην έδρα σου, γιατί παίρνεις περισσότερη ενέργεια και ο κόσμος μας πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ”

Προτεινόμενα Άρθρα