"Θα πάμε για το καλύτερο" (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη ενόψει της πρεμιέρας του ΑΡΗ:

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, για τους συμπαίκτες μου και γενικότερα για τον ΑΡΗ που επέστρεψε ο στην ομάδα κόουτς. Έχει δώσει άλλη έφεση στην ομάδα, στην προετοιμασία δουλέψαμε πολύ περισσότερο απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Ο κόουτς είναι μεγάλο όνομα, πήγαμε στην Τουρκία, πήγαμε στην Βουλγαρία και τον ήξεραν όλοι και μιλούσαν γι’ αυτόν. Φέτος θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, ο κόουτς θα προσπαθήσει να περάσει μια καινούργια νοοτροπία και θα πάμε για το καλύτερο.

Πως είναι η συνεργασία με τους πιο έμπειρους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα:

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα φέτος δεν μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους μικρούς που συνεργαζόμαστε με έμπειρους παίκτες όπως ο Βασιλόπουλος, γιατί μας βοηθάνε αρκετά στις προπονήσεις και έχουμε δεθεί. Πιστεύω αυτό θα μας βοηθήσει και στην συνέχεια της σεζόν και θα φανεί αυτό και στο παρκέ.

Πως φαντάζεται τον ρόλο του στην φετινή ομάδα:

Όταν είσαι μικρός σε ηλικία, είτε μπαίνεις στην προπόνηση, είτε στον αγώνα, πρέπει να τα δίνεις όλα, ξεκινώντας από την άμυνα. Εγώ όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μικρότερης ηλικίας δουλεύουμε διαρκώς, οι προπονητές νοιάζονται για εμάς. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω όσες ευκαιρίες μου δοθούν να τις εκμεταλλευτώ, ξεκινώντας από την προπόνηση και μετά βλέπουμε. Αν πάρω ευκαιρία σε κάποιον αγώνα, θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα γίνεται.”

Προτεινόμενα Άρθρα