Στέλνουν Σχινά στο Παλέ

από AllAboutARIS

Σχινάς, Τζαφλέρης και Ψαριανός είναι οι τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν τον σημερινό προημιτελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Π.Α.Ο.Κ.

Γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα των τριών διαιτητών που θα σφυρίξουν το σημερινό παιχνίδι στο “Nick Galis Hall”, ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Π.Α.Ο.Κ., για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Χρυσόστομος Σχινάς είναι ένας εξ’ αυτών και αυτό δεν ικανοποιεί ιδιαίτερα την πλευρά των “κιτρίνων”, καθώς η τελευταία ανάμνηση που έχουν από τον έμπειρο ρέφερι είναι πολύ κακή. Ο Σχινάς, μαζί με τους Μπήτη και Μαγκλογιάννη ήταν η διαιτητική τριάδα που κατακρεούργησε με τα σφυρίγματά της τον ΑΡΗ, στο 2ο παιχνίδι της περσινής σειράς των μικρών τελικών με την Α.Ε.Κ., στερώντας ουσιαστικά από τον Αυτοκράτορα τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1 (85-91 είχε κερδίσει η Α.Ε.Κ.).

Ψαριανός και Τζαφλέρης σφύριξαν μαζί τον ΑΡΗ σε ματς πλέι-οφ απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. Ήταν ο αγώνας της 3ης Μαΐου 2017, όταν ο ΑΡΗΣ κατάφερε να φύγει νικητής από το Κλειστό της Πυλαίας με σκορ 75-84, κάνοντας το 2-0 στην σειρά και παίρνοντας την πρόκριση για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Σε εκείνο το ματς όπου και οι δύο ομάδες είχαν παίξει σκληρά, οι ασπρόμαυροι είχαν εκτελέσει 36 βολές και ο ΑΡΗΣ μόλις 19.

Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες και οι ρέφερι έχουν την υποχρέωση να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων, προκειμένου να γίνει ένας δίκαιος και δυνατός αγώνας.

Προτεινόμενα Άρθρα