"Δεν πειράζει να χάσουμε το σουτ, αρκεί να παίξουμε άμυνα"

από AllAboutARIS

Ο Γκάρι Μπελ μίλησε για το πως έζησε το πρώτο ντέρμπι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ, τα στοιχεία που έδωσαν στην ομάδα τη νίκη και την φιλοσοφία που θέλει να τους περάσει ο Γιαννάκης.

“Η ατμόσφαιρα του γηπέδου μου θύμισε αυτή στο κολλέγιο. Ήταν πολύ καλύτερη βέβαια, αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Είναι πολύ καλό το ότι κρατήσαμε το προβάδισμα τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στην διάρκεια του Β΄ μέρους”. Σημείωσε αρχικά ο Αμερικάνος γκαρντ.

Για το ποιο ήταν το κλειδί της νίκης του ΑΡΗ:

“Το κλειδί ήταν ότι παίξαμε υπό έλεγχο, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, είχαμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Ο Κουάμε (σ.σ. Βον) έκανε πολύ καλή δουλειά στο σκοράρισμα. Επίσης δεν υποπέσαμε σε πολλά λάθη, δεν χάσαμε ριμπάουντ και δεν ήμασταν άστοχοι”.

Για το γεγονός ότι ο ίδιος παρά το γεγονός ότι βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα, ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στον ρόλο του:

“Ο κόουτς σου δίνει μεγάλη άνεση στο να δουλέψεις. Θέλει να παίζουμε επιθετικά. Δεν πειράζει αν χάσουμε ένα σουτ στην επίθεση, το θέμα είναι να γυρίσουμε και να παίξουμε μια σκληρή άμυνα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα