Η χαρά του Γιαννάκη με τον εγγονό του

από AllAboutARIS

Μια πολύ όμορφη στιγμή έλαβε χώρα μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του ντέρμπι, με πρωταγωνιστές τον Παναγιώτη Γιαννάκη  και τον εγγονό του.

Ο “Δράκος” επέστρεψε στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε και αποθεώθηκε σαν παίκτης, για να παλέψει μαζί με τους καλαθοσφαιριστές του ώστε η ομάδα να ζήσει και πάλι ιστορικές στιγμές. Ο κόσμος του ΑΡΗ του ετοίμασε θερμή υποδοχή και ο Γιαννάκης έστησε έτσι την ομάδα, ώστε αυτή να πάρει τη νίκη. 

Αποχωρώντας από την κεντρική σάλα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης άκουσε και πάλι τον κόσμο της ομάδας να του φωνάζει ρυθμικά, “κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Παναγιώτη, Παναγιώτη”. Σήκωσε το βλέμμα, ανταπέδωσε το χειροκρότημα και κατευθύνθηκε στη αίθουσα Τύπου. Εκεί, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της συνέντευξης Τύπου, ο κόουτς του ΑΡΗ σηκώθηκε και πήγε προς την μεριά του εγγονού του, ο οποίος μόλις είδε τον παππού του να πλησιάζει, όρμηξε στην αγκαλιά του. Ο “Δράκος” τον πήρε στα χέρια και μ’ ένα πλατύ χαμόγελο και ένα ζεστό βλέμμα τον σήκωσε ψηλά και τον αγκάλιασε. Το ίδιο στοργικό βλέμμα, με το οποίο λίγα λεπτά νωρίτερα κοιτούσε τους παίκτες του που έκαναν πολύ καλή προσπάθεια και πήραν τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα