Το μάθημα που δεν έγινε πάθημα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ήταν κυρίαρχος στην μεγαλύτερη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι και στο σημείο που ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε την αντεπίθεσή του, οι κίτρινοι έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους προβάδισμα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη υπήρξαν στιγμές στο παιχνίδι που έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο παρκέ, παρασέρνοντας στον ρυθμό της τον αντίπαλο. Ενδεικτικό το ότι σε δύο περιπτώσεις η διαφορά άγγιξε τους 19 πόντους (51-32 και 65-46). Κάθε παιχνίδι όμως έχει και κάτι διαφορετικό να διδάξει στην ομάδα, ειδικά τώρα στην αρχή της σεζόν, όπου αυτή προσπαθεί να “δέσει” και ν’ αποκτήσει ομοιογένεια σαν σύνολο.

Το χθεσινό μάθημα για τον ΑΡΗ είναι ότι δεν πρέπει να χαλαρώνει δευτερόλεπτο, ακόμη κι όταν η διαφορά ξεπερνάει τους 15 πόντους και στο ρολόι απομένουν, κάτι λιγότερο, από πέντε λεπτά για να τελειώσει το ματς. Όπως σημείωσε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, η ομάδα απέχει πολύ από αυτό που ο ίδιος θέλει να βλέπει μέσα στο παρκέ. Εξέφρασε όμως την πεποίθηση ότι, μέσα από την καθημερινή δουλειά, την έμφαση στην λεπτομέρεια και την επιμονή, η ομάδα θα “δέσει” και θα είναι σε θέση ν’ αποδίδει ακόμη καλύτερα και σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Προτεινόμενα Άρθρα