Αυτός είναι ο Κόροιβος

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League και το AllAboutARIS παρουσιάζει τον προσεχή αντίπαλο του Αυτοκράτορα.

Το φετινό πρωτάθλημα ξεκινάει από την Αμαλιάδα για τον ΑΡΗ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 17:00 τον Κόροιβο. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου αποτελείται από νέα παιδιά (μ.ο. ηλικίας 22 έτη) χωρίς πολλές παραστάσεις από την ελληνική Α1. Παρά το γεγονός ότι λείπουν οι παίκτες με εμπειρία, το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου είναι αρκετά αξιόμαχο, καθώς άπαντες βγάζουν μεγάλη διάθεση μέσα στο παρκέ και παίζουν με πολύ ενθουσιασμό.

Στο ρόστερ της η ομάδα της Αμαλιάδας έχει έξι Αμερικάνους. Τον Κουέντον Ντεκόζι, τον Τζαχί Κάρσον, τον Μάρκους Πόσλεϊ, τον Σακίλ Χάινς, τον Άαρον Ράουντρι και τον ύψους 2,17 Τζόρνταν Ντίκερσον. Στο δυναμικό της ομάδας υπάρχουν οι πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς και Διονύσης Σκουλίδας. Από την περσινή σεζόν, διατηρήθηκαν στο ρόστερ οι Σαχπατζίδης, Σπυριδωνίδης, Μπεκρής και Αντωνάκης ενώ στην πρώτη ομάδα έχουν προωθηθεί οι 16χρονοι Ρούνης και Κάτζος.

Προτεινόμενα Άρθρα