Έτοιμη να ανακοινώσει χορηγία η ΚΑΕ!

από Γιώργος Γκάτος

Εντός της ημέρας αναμένεται και ο Νίκος Λάσκαρης

Στο “Nick Galis Hall” βρίσκονται από το πρωί επιχειρηματίες από την Τουρκία. Νωρίτερα ξεναγήθηκαν στο μουσείο του ΑΡΗ αλλά και στους χώρους του γηπέδου. Είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και τον Παναγιώτη Γιαννάκη εντός του γηπέδου. 

Εντός της ημέρας αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη και ο Νίκος Λάσκαρης προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οι Τούρκοι επιχειρηματίες, που ασχολούνται με τον τομέα των πολύτιμων λίθων, συζητούν για χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας και σύμφωνα με πληροφορίες είναι μία ανάσα από την οριστική συμφωνία και τις ανακοινώσεις!

Στη ξενάγηση τους στους χώρους του γηπέδου, τους συνόδεψε ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Μάνος Λάσκαρης. Από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, επιβεβαιώνουν τις επαφές με τους Τούρκους και ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά γεγονός που θα δώσει μία τεράστια ανάσα στην ομάδα. Μάλιστα αυτό που σημειώνεται ειναι ότι στην Θεσσαλονίκη ήρθαν για να δουν από κοντά το όλο concept και ίσως και εντός της ημέρας να υπάρχει θετική εξέλιξη και επίσημη ανακοίνωση.

Προτεινόμενα Άρθρα