Αποθέωσε τον Γιάννη ο Λεμπρόν Τζέιμς! (vid)

από AllAboutARIS

Με τεράστιο σεβασμό για την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος στάθηκε στη συνεχή βελτίωση του «Greek Freak».

Ένα μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σε λίγες ώρες στο Μιλγουόκι, καθώς οι Μπακς υποδέχονται τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Φυσικά, τα φώτα έχουν στραφεί στη… μάχη του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο ηγέτης των «Καβς» είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον 22χρονο φόργουορντ, κάνοντας ειδική αναφορά στη ραγδαία αγωνιστική βελτίωσή του!

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα των δύο ομάδων ο Τζέιμς επεσήμανε πως ο Giannis κάθε χρόνο κατανοεί και μαθαίνει όλο και περισσότερο το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που έχει κάνει ο Τζέισον Κιντ με τον διεθνή άσο.

Ο «Βασιλιάς» μιλώντας για την αναμέτρηση των δύο ομάδων τόνισε: «Γίνεται όλο και καλύτερος. Παίρνει κάθε ευκαιρία για να μάθει όλο και περισσότερο το παιχνίδι και κάθε χρονιά που περνάει τον βρίσκει όλο και καλύτερο. Ο Τζέισον Κιντ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και τον έχει βάλει στο σωστό δρόμο της επιτυχίας, ενώ ο Αντετοκούνμπο έχει δουλέψει πάρα πολύ».

Προτεινόμενα Άρθρα