"Σιγά-σιγά θα δείξουμε τη ποιότητα που έχουμε"

από Γιώργος Γκάτος

"Όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο πρέπει να δίνουμε τα πάντα γιατί αυτό θα είναι η προίκα και η ταυτότητα καθενός."

Για το σημερινό ματς: “Να δώσω συγχαρητήρια στο Λαύριο. Ενα πολύ ωραίο γήπεδο με κόσμο και καλή ατμόσφαιρα. Ήρθαμε από δυο κακά εκτός έδρας παιχνίδια τα οποία μας δημιούργησαν μια πίεση. Το Λαύριο το εκμεταλεύτηκε αυτό. Αν έβλεπε κάποιος το παιχνίδι για 35 λεπτά, θα νόμιζε ότι θα κέρδιζε το Λαύριο. Οταν πλησιάσαμε στο τέλος, χάσαμε δυο εύκολα λέι απ. Τελικά ήμασταν τυχεροί και στη τελευταία φάση, αλλά ο Παναγιώτης ήταν ελεύθερος και ξέρει να τα βάζει αυτά. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά. Σιγά-σιγά θα δείξουμε τη ποιότητα που έχουμε.”

Για τη ψυχολογία και τις φωνές από το πάγκο: “Είχαμε τη δυνατότητα να επιτεθούμε με τον Βον ή τον Αθηναίου, αλλά τους χρησιμοποιήσαμε για να ανοίξουν τους χώρους και να πάρει το σουτ ο Παναγιώτης. Ήδη και με τη κλήση του στην Εθνική, έδειξε ότι επανέρχεται. Προσπαθώ να πείσω τα παιδιά ότι στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Στόχος μας είναι να μένουμε στην επόμενη κατοχή που θα μας δίνει την δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε. Το να κοιτάμε πίσω είναι πρόβλημα για παίκτες χωρίς εμπειρία.”

Για τη χορηγία: “Αυτό είναι θέμα διοίκησης. Έχω πει στα παιδιά ότι δεν έχει σημασία τι θα γίνει. Όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο πρέπει να δίνουμε τα πάντα γιατί αυτό θα είναι η προίκα και η ταυτότητα καθενός. Ο ΑΡΗΣ είναι πραγματικά ο Ελληνικός Χρυσός του μπάσκετ. Εγώ πραγματικά πιστεύω στη ποιότητα που έχει ο ΑΡΗΣ σαν σύλλογος και σαν φίλαθλοι, και αν ενωθούν και συμπαρασταθούν στην ομάδα, θα ανακαλύψουν την απόδοση της ομάδας.”

Προτεινόμενα Άρθρα