"Είμαι σίγουρος ότι θα κλείσει το deal"

από Γιώργος Γκάτος

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ θα βρεθούν στη Τουρκία τη Παρασκευή σύμφωνα με τον Ηλία Κολοβέτσιο

Ο Ηλίας Κολοβέτσιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή AllAboutARIS στον Libero 107,4.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το που βρίσκεται το θέμα της συμφωνίας:  “Εγώ είμαι ΑΡΗΣ, ο μπαμπάς μου και τα παιδιά μου είναι ΑΡΗΣ. Εγώ έφερα ανθρώπους στην ομάδα που αγαπώ. Ξεκινήσαμε κάποια πράγματα σε εμπορικό επίπεδο για τον ΑΡΗ πχ δαχτυλίδια με το σήμα του ΑΡΗ. Η STORKS ουσιαστικά θέλει να δημιουργήσει ακριβά προϊόντα για ακριβούς πελάτες. και  Θα ήθελα να αρραβωνιαστώ μια κοπέλα με δαχτυλίδι με που γράφει ΑΡΗΣ και να έχει και έσοδα η Μπουτίκ. Περιμένουμε τους ανθρώπους του ΑΡΗ την ερχόμενη Παρασκευή στη Τουρκία. Εγώ είμαι ένας απλός φίλος του ΑΡΗ που θεώρησα σκόπιμο να φέρω έναν επενδυτή στον ΑΡΗ μας, δεν με ενδιαφέρει να προβάλω τον εαυτό μου. Οι Τούρκοι προχθες έστειλαν μέιλ στην ΚΑΕ για να τους ευχαριστήσουν για τη φιλοξενία, και τους περιμένουν στη Τουρκία για να ανταποδώσουν. Εγώ λέω σίγουρα ότι θα έχουμε ευτυχή κατάληξη. Ούτε στο ΔΣ του Λάσκαρη είμαι, ούτε στου Γκιουνέρ. Εγώ είμαι απλός φίλος και των δύο. Ο Νίκος έχει έρθει δύο-τρεις φορές στη Κωνσταντινούπολη. Ποσά δε ξέρω και δεν θα μπω σε κανενός τη τσέπη. Όταν βλέπεις το γήπεδο γεμάτο με μουσεία και μπουτίκ, καταλαβαίνεις για το ύψος της χορηγίας.”

Για τον Γκιουνέρ: “Είναι ένας πολύ δυνατός επιχειρηματίας. Είναι ο Νο2 εξαγωγέας διαμαντιών στη Τουρκία. Έχουν 25-26 μαγαζιά σε Τουρκία, Μόσχα και άλλες μεγάλες πόλεις. Έχει το μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, περίπου 10 χιλιάδες τετραγωνικά. Ούτε στείλαμε εκπρόσωπο, ούτε στείλαμε επιστολή. Τον πήρα και ήρθαμε. Η θέληση είναι δεδομένη Μετά το πραξικόπημα, καλώς ή κακώς ο καθένας από την Τουρκία προσπαθεί να προβάλει την δουλειά του στην Ευρώπη. Ακούστηκαν πολλά για την καταγωγή του αλλά εγώ δε τα καταλαβαίνω. Μια μας αρέσουν οι Τούρκοι όταν έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να ψωνίσουν,  μια δεν μας αρέσουν. Εδώ με βρίζουν οι Τούρκοι, στη Τουρκία όχι. “

Για την ενασχόληση του με τον αθλητισμό: “Δεν ασχολείται πολύ με τον αθλητισμό. Είναι και μέλος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής Μπεσίκτας. Αλλά δεν έχω κάνει ποτέ αθλητική συζήτηση μαζί του. Εγώ του πρότεινα να έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει για αυτή τη προοπτική με τον ΑΡΗ, αφού σκοπέυει να ανοίξει STORKS στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ θα έρθουν τη Παρασκευή. Εδώ μας πήραν άτομα μέσα από τον ΑΡΗ και μας είπαν να μην προχωρήσουμε γιατί τη Τετάρτη η ομάδα θα πουληθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα