Οι… συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα σε ΑΡΗ και Ολυμπιακό

από AllAboutARIS

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Ολυμπιακό είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και στο παρκέ του Nick Galis Hall θα βρεθούν έξι παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα των δύο ομάδων και ένας κόουτς που έχει καθίσει και στους δύο πάγκους.

Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο Δράκος επέστρεψε στους πάγκους φέτος και συγκεκριμένα σε αυτόν του ΑΡΗ, για να χτίσει κάτι μεγάλο ξανά με τον Αυτοκράτορα. Την διετία 2008-2010 βρέθηκε στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Γιάννης Αθηναίου: Αγωνίστηκε για μια διετία στον Ολυμπιακό (2015-2017). Τους τελευταίους μήνες της περσινής περιόδου “παροπλίστηκε” και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Σφαιρόπουλο. Το καλοκαίρι ανηφόρισε και πάλι για την Θεσσαλονίκη, για ν’ αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιανάκη.

Μιχάλης Τσαϊρέλης: Ο Έλληνας φόργουορντ μετά το πέρασμά του από την Τενερίφη την σεζόν 2014-15 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού στον οποίον αγωνίστηκε για μία σεζόν (2015-16). Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στον ΑΡΗ και η φετινή είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά του στον Αυτοκράτορα και 5η συνολικά.

Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Ο ηγέτης του φετινού ΑΡΗ επέστρεψε δυναμικά στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και πάλι σαν… στρατιώτης του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο έμπειρος φόργουορντ πέρασε το μεγλύτερο κομμάτι της καριέρας του αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ολυμπιακού (2005-2012).

Μπρεντ Πέτγουεϊ: Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με το Ρέθυμνο, εξαργυρώθηκαν με μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικάνος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στους ερυθρόλευκους (2013-2015). Μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα ακολούθησε η θητεία σε Ιταλία (Σάσαρι) και Τουρκία (Καρσίγιακα). Πλέον προσπαθεί να κάνει ένα μπασκετικό restart με την φανέλα του ΑΡΗ, υπό τις οδηγίες του Γιαννάκη.

Γιώργος Μπόγρης: Μετά από τρία χρόνια στην Ισπανία, επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Την σεζόν 2011-12, είχε αγωνιστεί στον ΑΡΗ.

Κώστας Παπανικολάου: Συστήθηκε στο μπασκετικό κοινό μέσω του ΑΡΗ την σεζόν 2008-2009. Αποχώρησε με μεταγραφή για τον Ολυμπιακό (2009-13) και μετά από μία περιπλάνηση σε Ισπανία και ΝΒΑ (Μπαρτσελόνα, Ρόκετς, Νάγκετς) επέστρεψε το 2016 ξανά στους “ερυθρόλευκους” το 2016.

Προτεινόμενα Άρθρα