"Μας μένει η πικρία και η δυσαρέσκεια, ήμασταν μαχητικοί"

από Γιώργος Γκάτος

Διαβάστε τα όσα είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τον ημιτελικό κυπέλλου

Για τον σημερινό αγώνα:

“Μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είχαμε δείξει μια όχι και τόσο καλή εικόνα στο προηγούμενο ματς. Σε αυτό το ματς είμασταν πολύ μαχητικοί από την αρχή ως το τέλος. Χάσαμε κάποια εύκολα λέι απ. Και στο τέλος του παιχνιδιού που φάγαμε 4 τρίποντα. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός. Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις που θα μας έδιναν κάποιο σκορ. Τέτοια ματς θέλουμε να τα παίζουμε ακόμα και αν χάσουμε γιατί κάποια παιδιά θα εξελιχθούν μέσα από αυτό. Μας μένει η πικρία και η δυσαρέσκεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον Ολυμπιακό που άντεξε στην προσπάθεια μας και πήρε το ματς.”

Για την στατιστική του αγώνα:

“Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, δεν μπορείς να πεις ότι δεν υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να βγάλει την μπάλα από την τσέπη του και να την βάλει καλάθι. Εμείς είμαστε νέα ομάδα, με παιδιά που δεν έχουν παίξει τόσο ώστε να έχουν επιμονή και υπομονή να διαβάσουν το παιχνίδι. Σήμερα δείξαμε πιο ικανοί, αλλά χάσαμε κάποια καλάθια που θα μας έκαναν ακόμα πιο ανταγωνιστικούς”.

Για το κίνητρο σε τέτοια ματς:

“Όταν παίζεις με ομάδα που έχουν παραπάνω συγκέντρωση, συγχρόνως ξέρεις ότι έχεις κίνητρο αλλά και ότι θα εκμεταλλευτούν τα λάθη που θα κάνεις. Δεν γίνεται ποτέ εύκολα. Το κάθε παιδί έχει την συναισθηματική του νοημοσύνη. Είναι μεγάλος κόπος για να το βελτιώσεις αυτό. Επιμονή και υπομονή. Παίξαμε με σκληράδα, αλλά θέλουμε μεγαλύτερη ένταση. 

Για την χαμηλή επιθετική συγκομιδή:

“Νομίζω ότι βγάζουμε αμαρκάριστα σουτ και λέι απ αλλά δε τα βάζουμε. Σίγουρα χρειαζόμαστε δουλειά. Η ομάδα θέλει ταχύτητα, πρέπει να βελτιώσει τις αποστάσεις αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλους πόντους. Δεν είμαστε για 49 πόντους. Θέλουμε και ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι ο κόσμος είδε σήμερα ότι προσπαθήσαμε απέναντι σε μια ομάδα που θα παλέψει για το πρωτάθλημα ευρώπης και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Για την διαιτησία:

“Κάποια φάουλ γίνονται, κάποια δεν γίνονται, αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Θα τα δούμε στο βίντεο.”

Προτεινόμενα Άρθρα