Σταματάει το μπάσκετ ο Πέτγουει!!!

από AllAboutARIS

Ο Μπρεντ Πέτγουει φανερά στεναχωρημένος μετά την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. και την δική του εμφάνιση, ανακοίνωσε ότι σταματάει το μπάσκετ, σύμφωνα με τα όσα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Επίσης κάνει αναφορά στην διαιτησία του αγώνα και στην συμπεριφορά προς το πρόσωπο του.

Ο Αμερικανός έγραψε: “Αν δεν μπορώ να συνεισφέρω στο παρκέ, είναι ώρα για μένα να σταματήσω το μπάσκετ. Σέρνομαι, τώρα παίρνω την ευθύνη, καλύτερα να αποσυρθώ για το καλό της ομάδας μου” και σε νέο μήνυμα του πρόσθεσε: “Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και προπονητές που είχα σε όλη την καριέρα μου και όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα σε όλη μου την ζωή για το γεγονός ότι μου έδωσαν μία ευκαιρία” και έγραψε σε τρίτο τουίτ: “Ήθελα και στην τελευταία μου απόφαση να είμαι πετυχημένος. Είμαι ευγνώμων για όλες τις καλές στιγμές στο μπάσκετ. Και είχα ορισμένες σπουδαίες στιγμές”. 

Λίγο αργότερα ο Μπρεντ Πέτγουει έγραψε ως συμπληρωματική δήλωση: “Κυρίως όταν οι διαιτητές μου φέρονται σαν να είμαι… ρούκι, να μου σφυρίζουν όταν αναπνέω πάνω σε έναν άλλο, είναι ώρα να φεύγω”

Ο Μπρεντ Πέτγουει λοιπόν δείχνει να έχει πάρει απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ, παραμένει άγνωστο αν το είπε στον Παναγιώτη Γιαννάκη ή αν θα το πράξει αύριο. Πλέον και εφόσον η απόφαση του παραμείνει ίδια, ο ΑΡΗΣ θα αναζητήσει Αμερικανό, πιθανότατα όμως στην θέση του πόιντ γκαρντ και όχι στην θέση “4”.

Προτεινόμενα Άρθρα