Η διακοπή φέρνει εξελίξεις στο ρόστερ

από AllAboutARIS

Η διακοπή των δύο εβδομάδων λόγω των προκριματικών αγώνων των Εθνικών ομάδων, είναι πιθανόν να φέρει αλλαγές και στο ρόστερ του ΑΡΗ.

Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν στην ομάδα να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις, κάτι που πολύ πιθανόν είναι να συμβεί μέσα στο διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων, όπου δεν υπάρχουν παιχνίδια σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Σε πρώτο χρόνο, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικάνος μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε την επιθυμία να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά μετά την κουβέντα που είχε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδα στα παιχνίδια με Αβελίνο και Φάρο και στην συνέχεια ν’ ανακοινώσει στον κόουτς την οριστική του απόφαση. Πληροφορίες αναφέρουν, πως η απόφαση του Αμερικάνου φόργουορντ να σταματήσει το μπάσκετ, είναι ειλημμένη, αλλά πριν παρθεί οποιαδήποτε οριστική απόφαση, θα υπάρξει νέα κουβέντα μεταξύ του παίκτη και του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΡΗΣ εδώ και αρκετές ημέρες ψάχνει πόιντ-γκαρντ. Ο Δράκος θέλει να ενισχύσει το κομμάτι της οργάνωσης της ομάδας του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κουάμε Βον έχει κάνει παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής που έχει στα παιχνίδια, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει αντικατάσταση του Αμερικάνου, με έναν παίκτη ο οποίος θα έχει μεγαλύτερη έφεση στην δημιουργία και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Προτεινόμενα Άρθρα