Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καλό

από AllAboutARIS

Το τρίτο δεκάλεπτο έχει αποδειχθεί αχίλλειος πτέρνα του ΑΡΗ την φετινή σεζόν, όμως στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΓΣΛ/Φάρο, ήταν αυτό στο οποίο οι κίτρινοι αύξησαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στην σεζόν ο ΑΡΗΣ, το τρίτο του δεκάλεπτο είναι το κακό και σε κάποια ματς έχει αποδειχθεί και καταστροφικό (όπως π.χ. εκείνο απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. την περασμένη αγωνιστική). Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι παίκτες του Γιαννάκη αργούν να βρούνε τον ρυθμό τους, με συνέπεια να χάνουν την διαφορά την οποία έχουν χτίσει στο πρώτο μέρος του αγώνα. Στο χθεσινό ματς με τον ΓΣΛ/Φάρο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αντιθέτως , ο ΑΡΗΣ ήταν πολύ καλός και επιθετικά και αμυντικά στην Γ΄ περίοδο, ανέβασε την απόδοσή του, πήγε το παιχνίδι στον ρυθμό που ήθελε και βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με +16 (49-33), κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Η διάρκεια στο παιχνίδι, είναι μία σταθερά που θέλει ν’ αποκτήσει ο ΑΡΗΣ και ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τους παίκτες του δουλεύουν καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση.

Προτεινόμενα Άρθρα