Άπαντες ετοιμοπόλεμοι

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει τονίσει πολλές φορές ότι θέλει να έχει 12-14 παίκτες έτοιμους ανά πάσα στιγμή να μπούνε στο παρκέ και να προσφέρουν και κάτι τέτοιο έγινε πράξη στο χθεσινό ματς με τον ΓΣΛ/Φάρο.

Ο “Δράκος” χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες του στο ματς με την ομάδα της Λάρισας, άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο. Και οι 12 που αγωνίστηκαν εχθές, ο καθένας από την πλευρά του έδωσε κάτι θετικό στην ομάδα. Ένα ριμπάουντ, μία καλή άμυνα, μία ασίστ, ένα εύστοχο σουτ, ενέργεια, γρήγορο τέμπο, γενικότερα όλα εκείνα τα στοιχεία που είτε καταγράφονται, είτε όχι στην στατιστική και βοηθούν την ομάδα να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό πως από τους 12 παίκτες που χρησιμοποίησε εχθές ο Γιαννάκης, κανείς δεν είχε αρνητικό ranking ενώ ένα ακόμη στοιχείο που προδίδει την ετοιμότητα των παικτών είναι και το σκορ. Ο ΑΡΗΣ έβαλε εχθές 71 πόντους και τους 35 σημείωσαν οι παίκτες που προήλθαν από τον πάγκο.

Ο Δράκος σε αυτό το τέμπο θέλει να συνεχίσουν οι παίκτες του και μέσα από την καθημερινή προπόνηση, ευελπιστεί πως σύντομα θα φτάσουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας.

Προτεινόμενα Άρθρα