"Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Κιθ Μπένσον επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις με τον Φάρο το περασμένο Σάββατο, στη νίκη κόντρα στον Φάρο.

Ο Αμερικανός σέντερ με δηλώσεις του μετά το παχινίδι εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας, καταγράφοντας τα στοιχεία πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής.

Για τον αγώνα και τη νίκη: “Νιώθω καλά, επιστρέψαμε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπήκαμε έτσι ξανά στο σωστό δρόμο. Παίξαμε σκληρά”.

Για το πως επέδρασαν στην ψυχολογία τους οι δύο σερί νίκες, μετά από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα: “Δεν συνειδητοποιήσαμε ότι πως κάναμε τόσες ήττες συνεχόμενες. Νιώθω πως έχουμε τη σωστή νοοτροπία, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες στην ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα”.

Για το τι θα πρέπει να διορθώσει η ομάδα στην λειτουργία της: “Πρέπει να βελτιώσουμε τη χημεία μας ως ομάδα, , να μάθουμε καλύτερα τους ρόλους μας, τις τοποθετήσεις και τις κινήσεις μας μέσα στο παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεσή μας”.

Για την διακοπή των δύο εβδομάδων που μεσολαβεί και πάνω σε τι θα δουλέψει η ομάδα: “Πρέπει να βελτιώσουμε τον χρόνο επίθεσής μας γιατί υπάρχουν αρκετές φορές που καθυστερούμε στα σουτ μας με αποτέλεσμα να μην έχουμε σωστές προσπάθειες. Γενικά πρέπει να κάνουμε τα πάντα πιο γρήγορα και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε περισσότερους αιφνιδιασμούς. Είναι κάτι που θα μας βοηθήσει”.

Για το τι θα ήθελε να διορθώσει στο παιχνίδι του: “Να γίνω πιο γρήγορος στις κινήσεις μου και να περιορίσω την ντρίμπλα μου γιατί κάνω μερικές φορές λάθη που προέρχονται από αυτό”.

Προτεινόμενα Άρθρα