"Ανταγωνιστικός ο ΑΡΗΣ με τον κόσμο του"

από AllAboutARIS

Ο Κώστας Βασιλειάδης ο οποίος αγωνίζεται φέτος στα Τρίκαλα, μίλησε στην εκπομπή «BasketCity» στο «Libero 107,4» για αρκετά θέματα και ρωτήθηκε για τον ΑΡΗ, την χρονιά με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο πάγκο του λέγοντας ότι οι "κίτρινοι" με την παρουσία του κόσμου τους είναι πάντα ανταγωνιστικοί.

Για τον ΑΡΗ και την παρουσία του Γιαννάκη στον πάγκο του, ο Κώστας Βασιλειάδης είπε: «Είναι σημαντικό αυτοί οι άνθρωποι, οι τόσο μεγάλοι παίκτες των προηγούμενων ετών να ασχολούνται με το μπάσκετ. Το κάνει πιο όμορφο. Σίγουρα ήταν πάρα πολύ καλή κίνηση. Και σαν προπονητής, που είναι πολύ καλός, αλλά νομίζω ότι έγινε περισσότερο για τη συσπείρωση του κόσμου. Ο ΑΡΗΣ έχει κάποια προβλήματα, αλλά δεν… πέφτει ποτέ. Ο κόσμος του γεμίζει στο γήπεδο και βοηθάει να γίνεται πιο ανταγωνιστική η ομάδα και με τα προβλήματα της».

 

Για το αν πλησίασε ποτέ κοντά στον ΑΡΗ:
«Όχι, όχι… Είχαμε από πιο παλιά φιλικές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους του Άρη, αλλά μέχρι εκεί. Αυτές οι φιλικές σχέσεις δεν έχουν καμία σχέση με το τι ομάδα είσαι, αν θα πας σε μια ομάδα ή όχι».

Προτεινόμενα Άρθρα