Κόντρα στην 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει δύσκολη αποστολή αύριο στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, ο οποίος διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα και μοιράζεται ττην 2η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Ολυμπιακό, με ρεκόρ 5-1. Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν φέτος τους Πατρινούς, είναι η μεγάλη παραγωγικότητα στην επίθεση. Ο Προμηθέας διαθέτει πολλούς παίκτες οι οποίοι έχουν ικανότητα στο σκοράρισμα και μέχρι στιγμής είναι 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, καθώς σκοράρει κατά μ.ο. 83,5 πόντους (πρώτος είναι ο Παναθηναϊκός με 87,33).

Η υψηλή παραγωγικότητα, οφείλεται στην σωστή επιθετική λειτουργία και ειδικότερα στην ορθή δημιουργία. Ο Προμηθέας, είναι η ομάδα που έχει μοιράσει τις περισσότερες ασίστ στην λίγκα (120) μέχρι τώρα, κάτι που αποδεικνύει τον σωστό τρόπο με τον οποίο δομούνται οι επιθέσεις.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ξεκάθαρο πως η άμυνα του ΑΡΗ θα είναι το “κλειδί” της νίκης. Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη θέλουν να βγάλουν την σκληράδα τους στο παρκέ, να περιορίσουν τα επιθετικά όπλα του αντιπάλου και να τα βγάλουν εκτός ρυθμού.

Προτεινόμενα Άρθρα