Να περιορίσει την "πολυφωνία" του αντιπάλου στο σκοράρισμα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται το μεσημέρι του Σαββάτου (16:30) στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα και μία από τις επιδιώξεις των παικτών του Γιαννάκη, θα είναι να περιορίσουν τα επιθετικά όπλα της ομάδας της Πάτρας.

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο στο επιθετικό κομμάτι. Τον μεγάλο όγκο προσπαθειών δεν τον επωμίζονται λίγοι παίκτες, αλλά όλοι όσοι βρίσκονται στο παρκέ είναι ικανοί να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο.

Για την ώρα, ο Προμηθέας έχει πέντε παίκτες με διψήφιο μ.ο. πόντων στο πρωτάθλημα και άλλους δύο που βρίσκονται στις… παρυφές των 10 πόντων. Πιο συγκεκριμένα πρώτος σκόρερ του Προμηθέα είναι ο Σον Έβανς με 14,33 πόντους και ακολουθούν οι Φαγιέ με 14,20, Λίποβι με 11, Μιλόσεβιτς με 10,33, Χολ με 10,25, Γκίκας με 9,83 και Σαλούστρος με 8,17. 

Το επίπεδο συγκέντρωσης και ετοιμότητας των παικτών του ΑΡΗ θα πρέπει να είναι πολύ υψηλό και οι προσωπικές μονομαχίες θα πρέπει να κερδίζονται με αυτοπεποίθηση και αυτοθυσία. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης γνωρίζει το τι χρειάζεται η ομάδα του για να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και έχει καταρτίσει του κατάλληλο αγωνιστικό πλάνο.

Προτεινόμενα Άρθρα