Δέχθηκε την αναβολή χωρίς εγγύηση ή διακανονισμό ο Σίμτσακ

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Σίμτσακ ήταν μεταξύ των Γιάνκοβιτς, Σκορδίλη και Κούνουπα που κατέθεσαν αίτηση στην ΕΕΑ για κατάπτωση της εγγυητική επιστολής της Κ.Α.Ε., όμως σήμερα αποδέχθηκε ν’ αναβληθεί αορίστως το αίτημά του, χωρίς να έχει στα χέρια του κάποια εγγύηση ή κάποιον διακανονισμό.

Ο Έλληνας center δεν αποσκοπεί στο να κάνει κακό στον ΑΡΗ και ο λόγος που κατέθεσε αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής της Κ.Α.Ε., ήταν επειδή κανείς από την διοίκηση Λάσκαρη δεν ενδιαφέρθηκε τόσο καιρό να έρθει σε επαφή μαζί του, ώστε να διακανονίσουν τα χρήματα που έχει λαμβάνειν (ένα ποσό κοντά στις 33.000 ευρώ). Ο αθλητής, γνωρίζοντας πως θα ήταν ολέθριο για τον ΑΡΗ το να εκπέσει η εγγυητική επιταγή της Κ.Α.Ε., δεν επέμεινε στην θέση του και δέχθηκε ν’ αναβληθεί αορίστως το αίτημά του, χωρίς να κάνει κάποιον διακανονισμό ή να πάρει κάποια εγγύηση στα χέρια του.

Όσον αφορά τον γνωστό ατζέντη, Ισίδωρο Κούνουπα, αυτός δέχθηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε, να εισπράξει δηλαδή το ποσό των 40.000 ευρώ, σε 40 ισόποσες δόσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα