Στους Λέικερς ο Τόμας

από AllAboutARIS

Σε μια ανταλλαγή που προκάλεσε αίσθηση προχώρησαν Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Λέικερς, με τους "ιππότες" να στέλνουν στην "πόλη των αγγέλων" τον Αϊζάια Τόμας και να παίρνουν "πακέτο" τους Τζόρνταν Κλάρκσον και Λάρι Νανς.

Η πρώτη “βόμβα” της trade deadline του ΝΒΑ είναι γεγονός! Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Λέικερς τις τελευταίες ώρες άνοιξαν κύκλο επαφών για να ολοκληρώσουν ένα trade το οποίο έστειλε τον Αϊζάια Τόμας στο Λος Άντζελες, για να ενισχύσει την ομάδα του Λουκ Ουόλτον. Μαζί με τον “ΙΤ” πήγε στην «πόλη των αγγέλων» και ο Τσάνινγκ Φράι, ενώ οι Λέικερς εξασφάλισαν ένα draft pick πρώτου γύρου για το ΝΒΑ Draft 2018.

Από την άλλη πλευρά, οι Καβαλίερς απέκτησαν τον Τζόρνταν Κλάρκσον και τον Λάρι Νανς Τζούνιορ, γεμίζοντας ακόμα περισσότερο τον πάγκο τους, ενώ οι Λέικερς έβαλαν στη… μηχανή τους έναν γκαρντ πρώτης γραμμής για να πλαισιώσει τους Λόνζο Μπολ, Κάιλ Κούζμα και Μπράντον Ίνγκραμ.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Κλάρκσον, που ήταν νο.46 στο NBA Draft, μέτρησε 14,5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ, ενώ σουτάρει με 50,5% στα δίποντα. Ο Νανς, από την πλευρά του, μετρά φέτος 8,6 πόντους, 6,8 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 60,4% στα δίποντα στα 42 παιχνίδια πυο έχει παίξει με τους Λέικερς.

Ο Τόμας στα 15 παιχνίδια που έχει παίξει με τους Καβαλίερς φέτος μέτρησε 14,7 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ, ενώ σουτάρει με 44,9% στα δίποντα και 25,3% στα τρίποντα, έχοντα χάσει όμως, τους πρώτους μήνες της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού.

Προτεινόμενα Άρθρα