Έκαναν το 2-0 οι Ουόριορς (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο Σαν Αντόνιο μεταφέρεται η σειρά

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο πήραν οι πρωταθλητές που εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και έκαναν το 2-0 επί των Σπερς.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στα τρία πρώτα 12λεπτα, ωστόσο στο τελευταίο οι Ουόριορς κατάφεραν να πάρουν μια καλή διαφορά και να φτάσουν σε μία άνετη νίκη, παρότι ο Κάρι ήταν στον πάγκο λόγω του τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Ντουράντ με 32 πόντους και ο Τόμπσον με 31 έδειξαν ότι μπορούν να καλύψουν το κενό του αρχηγού τους και κουβάλησαν την ομάδα στις πλάτες τους. Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Ιγκουοντάλα, ο οποίος σε ένα ακόμα ματς αποδείχθηκε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.

Οι Σπερς ήταν ανταγωνιστικοί για τρεις περιόδους χάρη στην εξαιρετική απόδοση του Όλντριτζ που τελείωσε τον αγώνα με 34 πόντους και 12 ριμπάουντ. Στους 21 πόντους ο Μιλς. Το τελικό σκορ αδικεί τα «σπιρούνια» καθώς έχασαν την επαφή τους στο τελευταίο 12λεπτο.

Οι Ουόριορς με το 2-0 απέκτησαν μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση και πλέον η σειρά μεταφέρεται για τα επόμενα δύο ματς στο Σαν Αντόνιο.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα