Συγκέντρωση, πάθος και ρυθμός

από AllAboutARIS

Το κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League πλησιάζει και ο ΑΡΗΣ πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος, να ελέγξει τον ρυθμό και να παίξει με πάθος.

Οι “κίτρινοι” έχουν δουλέψει μεθοδικά στο διάστημα της διακοπής και θέλουν να παρουσιάσουν καλή εικόνα στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που θα τους βοηθήσει να φτάσουν στη νίκη.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό του Σαββάτου, η συγκέντρωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Οι παίκτες του ΑΡΗ πρέπει να περιορίσουν τα λάθη τους και να έχουν καθαρό μυαλό και σε άμυνα και σε επίθεση, προκειμένου να “διαβάσουν” σωστά το παιχνίδι και να “χτυπήσουν” τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ένα άλλο στοιχείο που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του ματς, είναι ο ρυθμός. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, θα πρέπει να επιβάλλει το δικό της τέμπο στο παρκέ και να παρασύρει σε αυτό τον αντίπαλό της. “Κλειδί” στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου, ο έλεγχος των ριμπάουντ. 

Όσον αφορά το πάθος που πρέπει να βγάλει η ομάδα, το “Nick Galis Hall” το Σάββατο θα βράζει, ο κόσμος θα δώσει βροντερό “παρών” και την φωνή και τον παλμό της κερκίδας, οι παίκτες θα πρέπει να την μετατρέψουν σε κινητήρια δύναμη, παλεύοντας σε κάθε κατοχή.

Προτεινόμενα Άρθρα