Έμεινε… ελεύθερος ο Καλαιτζάκης

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Καλαιτζάκης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και μέχρι χθες και του ΑΡΗ. Πλέον ο νεαρός διεθνής άσος είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε όποια ομάδα θέλει την καριέρα του μιας και οι "κίτρινοι" τον αποδέσμευσαν από το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι

Μία απόφαση λοιπόν που πραγματικά προκαλεί απορίες για το ποιος έδωσε το “ΟΚ” να μείνει ελεύθερος ο Παναγιώτης Καλαιτζάκης, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, βασικός με την Εθνική ομάδα Νέων. 
Ο 19χρονος είχε υπογράψει πέρυσι τριετές συμβόλαιο με τον ΑΡΗ, όμως φέτος δεν του δόθηκαν ευκαιρίες είτε από τον Παναγιώτη Γιαννάκη είτε από τον Βαγγέλη Αγγέλου, παρότι αγωνιστικά δεν υπήρχε στόχος. Και ενώ όλο το καλοκαίρι γίνονταν λόγος για την φετινή περίοδο όπου θα είχε αναβαθμισμένο ρόλο, η ΚΑΕ μάλιστα γνωστοποιούσε τα κατορθώματα του με την Εθνική Νέων, ήρθε σήμερα η επιβεβαίωση μίας… φημολογίας από την Αθήνα, ότι ο Παναγιώτης Καλαιτζάκης αποδεσμεύτηκε από την ΚΑΕ. 
Αλήθεια ποιος πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, τη στιγμή που ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν στις Η.Π.Α.; Υπήρχε όφελος για τον ΑΡΗ; Γιατί φαντάζει λίγο περίεργο να αφήνεις ελεύθερο τον βασικό γκαρντ της Εθνικής Νέων, σε μία εποχή που θέλεις Έλληνες παίκτες και κυρίως νεαρούς προκειμένου να τους βοηθήσεις και ίσως να προχωρήσεις σε μία πώληση τους στο μέλλον. 
Αυτή η εξέλιξη έρχεται ως συνέχεια των όσων έχουν προηγηθεί στο θέμα του επίσης ταλαντούχου Κουρτίδη, ο οποίος διεκδικεί την ελευθερία του από το ΑΣΕΑΔ, ενώ έντονα ακούγεται ότι και ο Σιδηροηλίας βρίσκεται στο στόχαστρο αθηναικής ομάδας. 
Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι πρέπει να δοθούν απαντήσεις από την ΚΑΕ για την συγκεκριμένη απόφαση, μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που θυμήθηκαν μία παρόμοια περίπτωση νεαρού ταλαντούχου παίκτη που ήρθε στον ΑΡΗ ως μεγάλη μεταγραφή και σε ένα… βράδυ έμεινε ελεύθερος χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Το όνομα του; Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. 

Η ΚΑΕ από την πλευρά της σε επικοινωνία με το AllAboutARIS.com δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, ενώ για την ιστορία ο Παναγιώτης Καλαιτζάκης σήμερα με την Εθνική Νέων είχε 19 πόντους με 4/4β., 3/4διπ., 3/6τρ., 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα