Μπιέλιτσα: "Δύσκολο το ματς με την Ελλάδα, το μπάσκετ υποφέρει με τα παράθυρα"

από AllAboutARIS

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα τόνισε πως η Σερβία θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, ενώ ανέφερε πως τα "παράθυρα" κάνουν ζημιά στο μπάσκετ.

Ο έμπειρος άσος μίλησε στη Zurnal και αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι της Σερβίας με την Εθνική μας ομάδα (13/9), λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην Ελλάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για το ποιος θα παίξει και ποιος όχι”.

Στη συνέχεια, ο Μπιέλιτσα αναφέρθηκε και στο σύστημα με τα “παράθυρα” της FIBA, το οποίο και τον βρίσκει εντελώς αντίθετο:

“Δεν βλέπω να κερδίζει κάποιος από αυτή την ιστορία. Οι παίκτες δεν προστατεύονται, η ποιότητα πέφτει και οι φίλαθλοι δεν βλέπουν τις Εθνικές ομάδες με την καλύτερή τους σύνθεση. Καταλαβαίνω πως με τις απουσίες κάποιοι παίκτες έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν, αλλά δεν είναι αυτό το νόημα. Το ίδιο το μπάσκετ υποφέρει και ελπίζω να βρεθεί η καλύτερη λύση για τους παίκτες, τις ομάδες και τη FIBA. Εγώ δεν ξέρω κανέναν παίκτη που να λέει ότι δεν θέλει να παίξει ενώ έχει τη δυνατότητα”, ανέφερε σχετικά ο άσος των Κινγκς.

Προτεινόμενα Άρθρα