Μπελ: "Έμεινα πιστός στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Γκάρι Μπελ παρέμεινε στους "κίτρινους" και την φετινή χρονιά, κάτι που ήθελε ο ίδιος αλλά κυρίως ο Βαγγέλης Αγγέλου ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να συγκροτεί το ρόστερ της φετινής χρονιάς ζήτησε την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ.

Έτσι και έγινε μιας και ο Γκάρι Μπελ δεν ήθελε πολύ χρόνο για να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε. Στην απόφαση του δεν μέτρησε το οικονομικό, όσο η σχέση που έχει αναπτύξει με τον Βαγγέλη Αγγέλου: “Μου αρέσουν οι ιδέες και οι αρχές του κόουτς Αγγέλου. Συνεργαστήκαμε λίγο στο τέλος της περσινής χρονιάς και πραγματικά έχουμε… χημεία. Καταφέραμε ως ομάδα να βελτιωθούμε στο διάστημα που ήρθε πέρυσι, να κάνουμε νίκες και φέτος ξεκινώντας την δουλειά από την αρχή της χρονιάς, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Προσωπικά με ενθουσιάζει ο τρόπος προπόνησης του και έτσι ήθελα να συνεργαστώ και πάλι μαζί του”.

Ο ΑΡΗΣ είναι μία νέα ομάδα, με πέντε καινούργιους Αμερικανούς, όμως σύμφωνα με τον Γκάρι Μπελ δεν υπάρχει θέμα προσαρμογής και… χημείας ανάμεσα τους: “Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Οι Αμερικανοί κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου, κάτι που μας βοηθάει και εντός, να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ παικτών και εξαιρετικό κλίμα και αυτό θα βγαίνει και μέσα στα παιχνίδια”.

Όσον αφορά το αγωνιστικό προφίλ του φετινου΄ΑΡΗ: “Όλοι οι παίκτες στην ομάδα παίζουμε καλή άμυνα, έχουμε την λογική της άμυνας. Τρέχουμε, πιέζουμε, μπορούμε να κλέψουμε… μπάλες και να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Πιστεύω ότι από εκεί θα ξεκινάει το παιχνίδι μας φέτος, από την άμυνα, με στόχο να μπορέσουμε να την εκμεταλλευτούμε στο άλλο κομμάτι του γηπέδου, στην επίθεση”.

Η 20η Σεπτεμβρίου, ημέρα όπου ο ΑΡΗΣ θα δώσει τον πρώτο του επίσημο αγώνα με την Δυναμό Τιφλίδας στην Γεωργία για τα προκριματικά του Basketball Champions League, πλησιάζει και ο Γκάρι Μπελ είναι αισιόδοξος ότι οι “κίτρινοι” θα είναι έτοιμοι για τα συγκεκριμένα παιχνίδια: “Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στον πρώτο επίσημο αγώνα. Έχουμε ξεκινήσει νωρίς την δουλειά λόγω των αγώνων που έχουμε στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για αυτά τα παιχνίδια”.

Όσον αφορά το… παρατσούκλι που του έχουν δώσει οι συμπαίκτες του, το Mr.Survivor, μιας και ήταν ο μοναδικός Αμερικανός που έμεινε από την αρχή ως το τέλος της περσινής χρονιάς, ο ίδιος αν και χαμογελάει κάθε φορά που το ακούει, δεν το αποδέχεται και τονίζει: “Δεν θεωρώ ότι είμαι ο… επιζών, απλά είμαι ένα άτομο πιστό. Έτσι και έμεινα, πιστός στον ΑΡΗ και στην ομάδα σε όλη την περσινή χρονιά που ήταν δύσκολη για όλους μας. Είμαι απλά χαρούμενος που έμεινα και φέτος, θα δώσω το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους μας”. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα