Το προφίλ του Λαυρίου

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κάνει πρεμιέρα αύριο (07/10, 18:00) στο Λαύριο και το AllAboutARIS, σκιαγραφεί το προφίλ του αυριανού αντιπάλου των "κιτρίνων".

Το Λαύριο, διατήρησε ορισμένους παίκτες από το περσινό του ρόστερ, προχωρώντας και σε προσθήκες ξένων και Ελλήνων παικτών. Από την περσινή ομάδα, παρέμειναν οι δύο βασικοί γκαρντ, ο Τζαμάλ Νίξον και ο Ντορόν Λαμπ και οι Μιχάλης Περράκης, Γιάννης Κουζέλογλου, Δημήτρης Λεγκίκας, Γιώργος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Το καλοκαίρι, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, απέκτησε τον Αμερικάνο γκαρντ Σάιλας Μέλσον από το Κολλέγιο του Γκονζάγκα και τον Αμερικάνο ψηλό, Τάι Οντιάσε, που αγωνίστηκε στην Τενερίφη. Ένας παίκτης, που το καλοκαίρι βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο και του ΑΡΗ, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Λαυρίου. Από Έλληνες, το Λαύριο απέκτησε τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (επίσης είχε “παίξει” το όνομά του για τον ΑΡΗ) και τον Μιχάλη Λούντζη.

Το ρόστερ, συμπληρώνουν οι νεαροί Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Δημήτρης Ερμείδης και Γιάννης Γκαβασιάδης. 

Ο αποκλεισμός από το FIBA Europe Cup 

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Λαύριο, ξεκίνησαν στις 20/09. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, συμμετείχε στα προκριματικά του FIBA Europe Cup και πιο συγκεκριμένα στον Α΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Εκεί, αντιμετώπισε την ουκρανική Ντνίπρο. Στο πρώτο ματς, το Λαύριο κέρδισε με 82-73, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ντορόν Λαμπ με 16 πόντους, αλλά στη ρεβάνς που έγινε στην Ουκρανία, ήρθε η βαριά ήττα με 76-58.

Αποκλεισμός και στο Κύπελλο

Την περασμένη Τρίτη (02/10), το Λαύριο αντιμετώπισε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, της Β΄ φάσης του Κυπέλλου, εκτός έδρας τον Κολοσσό. Οι Ροδίτες, επικράτησαν με 80-72 και άφησαν εκτός συνέχειας διοργάνωσης το Λαύριο.

Προτεινόμενα Άρθρα