Με αυτοπεποίθηση για το "διπλό"

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα, σήμερα στις 18:00 κόντρα στο Λαύριο και στο μυαλό των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου, βρίσκεται μόνο η νίκη.

Οι ήττες από Νίζνι και Προμηθέα στα δύο τελευταία παιχνίδια, για το BCL και το Κύπελλο αντίστοιχα, έχουν πληγώσει τον εγωισμό των “κιτρίνων”, οι οποίοι θέλουν ν’ ανακάμψουν και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με το Λαύριο, για την 1η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Στα δύο τελευταία ματς, δεν ήταν τόσο η ήττα που ενόχλησε, όσο η εμφάνιση της ομάδας. Ο ΑΡΗΣ, δεν μπήκε στο παρκέ για να πολεμήσει, δεν “μάτωσε”, δεν “έσκασε” τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί σε ρυθμό που δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει και να ηττηθεί με διψήφιες διαφορές. Σήμερα, οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου, πρέπει να παρουσιάσουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο, πρέπει να παίξουν με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, να βάλουν τα κορμιά τους με δύναμη στις μονομαχίες, να βγάλουν την ενέργεια και την σκληράδα τους στο παρκέ. Αυτό περιμένει ο κόουτς Αγγέλου να δει από την ομάδα, αυτό περιμένει και ο κόσμος. Μάχη από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Προτεινόμενα Άρθρα