Η Λέφσκι και ο κόσμος του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Η Λουκόιλ Λέφσκι περιμένει τον ΑΡΗ για τον αγώνα της Τετάρτης αλλά κυρίως τον κόσμο της ομάδας, όπως φαίνεται σε σχετική ανακοίνωση που έβγαλε όσον αφορά τα εισιτήρια .

Η βουλγαρική ομάδα ενημερώνει τον κόσμο της, ότι περιμένουν την έντονη παρουσία φιλάθλων του ΑΡΗ μιας και είναι από τις πλέον αγαπητές ομάδες στην Ελλάδα. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: ” «Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το FIBA Europe Cup με αντίπαλο τον Άρη. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 19.00 και με την υποστήριξη του κόσμου μας ελπίζουμε να συνεχίσουμε το πετυχημένο σερί μετά τις δύο νίκες κόντρα στην Ντνίπρο και την Κατάγια.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κοστίζουν 5 Λέβα (περίπου 2,5 ευρώ) και θα πωλούνται στα ταμεία του γηπέδου (Universiada Hall).

Συγκεκριμένα για αυτό το παιχνίδι περιμένουμε Έλληνες φιλάθλους, που θα υποστηρίξουν τον Άρη, μία από τις πιο αγαπητές ελληνικές ομάδες με πολυάριθμους οπαδούς. Είμαστε έτοιμοι να τους φιλοξενήσουμε, να παίξουμε για την τιμή της ομάδας και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».

Προτεινόμενα Άρθρα