Μεθοδεύεται αλλαγή στην ημερομηνία του Π.Α.Ο.Κ.-ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Betshop Basket League, ανάμεσα σε Π.Α.Ο.Κ. και ΑΡΗ έχει οριστεί για το Σάββατο 24/11 (18:00), όμως από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ και των “ασπρόμαυρων”, γίνονται ενέργειες, ώστε το παιχνίδι να μετατεθεί για την Κυριακή.

Για μία ακόμη φορά, ο ΕΣΑΚΕ δείχνει “ευαισθησία” σε αίτημα του Π.Α.Ο.Κ., μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν του την γνώμη του ΑΡΗ. Πιο συγκεκριμένα, οι “ασπρόμαυροι” αιτήθηκαν να μετατεθεί το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής για την Κυριακή 25/11, διότι επιστρέφουν από την Τενερίφη την Πέμπτη 22/11. Ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του, δεν δέχεται την συγκεκριμένη αλλαγή στο πρόγραμμα και υποστηρίζει να διεξαχθεί το παιχνίδι, κανονικά, στην ορισθείσα ημερομηνία (το Σάββατο, δηλαδή, 24/11).

Οι “κίτρινοι” κρατούν αυτή την στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα, διότι την περασμένη εβδομάδα, είχαν ζητήσει να παίξουν με τον Κολοσσό, αντί για Σάββατο (10/11), Κυριακή (11/11), καθώς προηγήθηκε ένα εξαιρετικά δύσκολο ταξίδι από την Φιλανδία, όπου η ομάδα άλλαξε τρεις πτήσεις (!), για να φτάσει στον προορισμό της. Στο αίτημα του ΑΡΗ, ο Κολοσσός απάντησε αρνητικά, με τα στελέχη του ΕΣΑΚΕ να επικαλούνται το σχετικό άρθρο του κανονισμού και ν’ απορρίπτουν το αίτημα της ομάδας.

Όσον αφορά το αίτημα του Π.Α.Ο.Κ., γι’ αλλαγή ημερομηνίας του ντέρμπι, ο ΕΣΑΚΕ έχει δείξει ιδιαίτερη… ευαισθησία, γι’ αυτό κι έχει παραπέμψει το θέμα στην επιτροπή πρωταθλήματος -η οποία συνεδριάζει αύριο, Πέμπτη-, για να λάβει αυτή την τελική απόφαση. Θα πρέπει ν’ αντιληφθούν οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ ότι, ο ΑΡΗΣ δεν είναι κομπάρσος του πρωταθλήματος για ν’ αποδέχεται αδιαμαρτύρητα τις αποφάσεις εναντίον του, ούτε κάποια τυχαία ομάδα, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο ελληνικό μπάσκετ. Ο ΑΡΗΣ, έχει ένα από τα ισχυρότερα brand name στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει 21 τίτλους και οφείλουν οι αρμόδιοι φορείς να τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό και δικαιοσύνη. Δεν ζητούν κάτι παραπάνω οι άνθρωποι του ΑΡΗ, πέρα από ίση αντιμετώπιση.

Στην αυριανή συνεδρίαση της επιτροπής πρωταθλήματος, οι άνθρωποι των “κιτρίνων” ευελπιστούν να παρθεί μία δίκαιη απόφαση και το παιχνίδι να γίνει, κανονικά, το Σάββατο 24/11.

Σημειωτέον, το Σάββατο 24/11, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Π.Α.Ο.Κ., παίζει εντός έδρας με την Ξάνθη. Τα συμπεράσματα, δικά σας…

Προτεινόμενα Άρθρα