Οι… κοινοί παρονομαστές ΑΡΗ και Κύμης

από AllAboutARIS

ΑΡΗΣ και Κύμη διασταυρώνουν σήμερα στις 18:00 τα ξίφη τους, για την 11η αγωνιστική της Basket League και το AllAboutARIS, παρουσιάζει τα πρόσωπα που έχουν θητεύσει και στους δύο συλλόγους.

Αναλυτικά:

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο ΑΡΗΣ ενέταξε στο δυναμικό του, τους Γκάρι ΜακΓκί και Μάικ Κάιζερ, οι οποίοι ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην περσινή πετυχημένη πορεία της Κύμης. Πριν λίγες μέρες, ο Γιάννης Καστρίτης, που αποχώρησε από τον πάγκο της Κύμης, διαδέχτηκε τον Βαγγέλη Αγγέλου, στην τεχνική ηγεσία.

Το αντίθετο δρομολόγιο από τους ΜακΓκί και Κάιζερ, έκανε ο Στέλιος Πουλιανίτης. Ο Έλληνας γκαρντ, το καλοκαίρι συμφώνησε με την ομάδα της Χαλκίδας, ολοκληρώνοντας την συνεργασία του με τον ΑΡΗ. Επιπλέον, δύο παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ της Κύμης αυτή την στιγμή, πέρασαν στο παρελθόν από τον ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιάρα, ο οποίος αγωνίστηκε την σεζόν 2012-13 στους “κίτρινους” και τον Νίκο Στυλιανού, που κλήθηκε πέρυσι στην προετοιμασία της ομάδας από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αποχωρώντας πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα