“Ξεκόλλησε” από τους 65 πόντους

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ, αν και βρέθηκε να χάνει με 15 πόντους από το Ρέθυμνο, κατάφερε στο Β΄ ημίχρονο να κάνει την ολική ανατροπή και να πανηγυρίσει τη νίκη, την οποία και συνδύασε με την 3η παραγωγικότερη φετινή του εμφάνιση, στο πρωτάθλημα.

Η έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα και η… ανυπομονησία στην επίθεση, σε συνδυασμό με τις κάκιστες διαιτητικές αποφάσεις, έφεραν τον ΑΡΗ σε μειονεκτική θέση, καθώς στα 8:04 πριν το τέλος της Γ΄ περιόδου, είδε το Ρέθυμνο να ξεφεύγει με 15 πόντους. Παρά την αρνητική εξέλιξη, οι παίκτες του Καστρίτη δεν απογοητεύτηκαν και εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους. Μέσα από την αποτελεσματική άμυνα, συσπειρώθηκαν, κατάφεραν να πάρουν σκορ στο ανοιχτό γήπεδο, γεγονός που τους έδωσε ρυθμό και τους βοήθησε να ευστοχήσουν και στα μακρινά σουτ που επιχείρησαν, μαζεύοντας με αυτόν τον τρόπο την διαφορά.

Οι “κίτρινοι”, συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και στην τελευταία περίοδο, όπου σκόραραν 25 πόντους, φτάνοντας, τελικά, στους 76, που αποδείχθηκαν αρκετοί για να κερδίσουν το ματς.

Τελευταία φορά, που η ομάδα σκόραρε 75+ πόντους, ήταν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ., που σημείωσε 77 ενώ το καλύτερο παιχνίδι της, από πλευράς παραγωγικότητας, το έκανε στο ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ., όπου σημείωσε 79. Στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια, με Προμηθέα, Χολαργό, Κύμη και Ήφαιστο, σκόραρε 61,58, 57 και 65 πόντους, αντίστοιχα.

Προτεινόμενα Άρθρα