Απίστευτο!!! Η ΚΕΔ όρισε Σώμο με Περιστέρι

από AllAboutARIS

Τελικά στην ΚΕΔ μάλλον βλέπουν άλλο πρωτάθλημα. Δεν εξηγείται αλλιώς η επιλογή του Σώμου ως πρώτου διαιτητή στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στο Περιστέρι και τον ΑΡΗ, ο οποίος είχε σφυρίξει και στον αγώνα του πρώτου γύρου, αναγκάζοντας την ΚΑΕ να βγάλει ανακοίνωση για την διαιτησία.

Η ΚΕΔ λοιπόν όρισε τους Σώμο, Τζαφλέρη και Ευφραιμίδη για τον αγώνα του Σαββάτου με το Περιστέρι (18:00), με τον πρώτο διαιτητή να είναι ο βασικός υπεύθυνος της ήττας στον πρώτο γύρο στο “Nick Galis Hall” από την ομάδα των δυτικών προαστίων. Μάλιστα η ΚΑΕ ΑΡΗΣ είχε βγάλει ανακοίνωση για την τραγική διαιτησία μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου, ενώ τα παράπονα του είχε εκφράσει και ο τότε προπονητής της ομάδας των “κιτρίνων”, Βαγγέλης Αγγέλου. 
Κι όμως η ΚΕΔ όρισε αυτόν τον διαιτητή και στον αγώνα του δεύτερου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ίσως να είναι ένα μήνυμα προς τον ΑΡΗ μετά την πρόσφατη πρόταση του για Ανεξάρτητη Επιτροπή για την διαιτησία, όμως και μόνο ο ορισμός του διαιτητή που ήταν ο βασικός υπεύθυνος της ήητας στον πρώτο γύρο από την ίδια ομάδα, είναι μία προκλητική κίνηση. 
Μήπως θα πρέπει να ενεργοποιηθεί έστω και τώρα η ΚΑΕ για να προστατεύσει την ομάδα; Μήπως πρέπει η ΚΕΔ να καταλάβει το λάθος της και να ορίσει κάποιον άλλον; Γιατί αν κάνει τα ίδια που έκανε στο Αλεξάνδρειο, τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες…

Προτεινόμενα Άρθρα