"Καταστρώνει τα πλάνα της για τη… βόμβα Ντε Κολό η Ρεάλ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Έντονος… καπνό γύρω από την υπόθεση

«Φωτιά» βάζει το δημοσίευμα του «encestando.es», που θέλει τη «Βασίλισσα» να δουλεύει πυρετωδώς, για να προσελκύσει τον Γάλλο σουπερ σταρ! Το συμβόλαιο του Ντε Κολό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και η ομάδα του Πάμπλο Λάσο φέρεται έτοιμη να κάνει το… all in για να φέρει τον «αρχισκόρερ» της «ομάδας του στρατού».

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας, ο Γάλλος ατζέντης του 32χρονου σούτινγκ γκαρντ ενημέρωσε τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα πως ο παίκτης του θα έβλεπε με θετικό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στην Ισπανία, για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Φυσικά, οι δύο ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, όμως οι Μαδριλένοι ήταν εκείνοι που άρχισαν να δουλεύουν το σχετικό σχέδιο από τώρα. 

 
Ο Γάλλος παίκτης, που φέτος έχει 14,8 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ ανά ματς στην Euroleague παίρνει περίπου 3.000.000 ευρώ ετησίως από την ΤΣΣΚΑ, αλλά θα δεχόταν να πάει στη Ρεάλ και με λιγότερα, σύμφωνα με όσα τονίζουν οι Ισπανοί. 

Όσο για τους Μοσχοβίτες; Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως δεν θα ήθελαν να χάσουν τον Ντε Κολό, όμως ήδη έχουν προσεγγίσει για τον Μίλος Τεόντοσιτς, επομένως έχουν… πάρει τα μέτρα τους και είναι έτοιμοι για κάθε σενάριο. 

Σε κάθε περίπτωση, το τέλος του συμβολαίου του Ντε Κολό, η επιθυμία του να παίξει στην Ισπανία και η οικονομική άνεση της Ρεάλ να του προσφέρει ένα συμβόλαιο που θα ξεπερνάει τα 2-2,5 εκατ. ευρώ, δημιουργούν έντονο… καπνό γύρω από την υπόθεση!

Προτεινόμενα Άρθρα