Καστρίτης: "Ν’ ανταποκριθούμε στην κληρονομιά, αυτού του τεράστιου Συλλόγου" (vid)

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στην κάμερα του AllAboutARIS κι έστειλε τις δικές του ευχές, για τα 105α γενέθλια του Συλλόγου.

“Ο ΑΡΗΣ κλείνει 105 χρόνια. 105 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, χαρές, έντονες στιγμές και συγκινήσεις. 105 χρόνια, που ο ΑΡΗΣ έκανε πολύ κόσμο στην Ελλάδα και παγκοσμίως να τον αγαπήσει και να τον υποστηρίξει. Όλοι μας γνωρίζουμε ποιο είναι το μέγεθος του ΑΡΗ, έχουμε μεγαλώσει με τον ΑΡΗ, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το μπασκετικό του τμήμα, οπότε δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο, με την ελπίδα και την ευχή για πολλές επιτυχίες και ευημερία, σε όλα τα τμήμα του Συλλόγου, για πολλά ακόμη χρόνια.” Είπε, αρχικά, ο κόουτς του ΑΡΗ.   

Για το γεγονός ότι έχει ζήσει πολύ έντονες στιγμές, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα:Το έχω πει πολλές φορές, δεν θα πω κάτι διαφορετικό, είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη στιγμή, η παρουσία μου στην οικογένεια του ΑΡΗ. Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ, αντιλαμβάνομαι πόσο βαρύ φορτίο κουβαλάμε όλοι μας, κάθε μέρα, με την παρουσία μας στην ομάδα αυτή. Αυτό που πραγματικά θέλουμε και εγώ προσωπικά, είναι ν’ ανταποκριθούμε σε όλη αυτή την ιστορία, σε όλη αυτή την κληρονομιά και από μέρους μου θέλω ν’ ανταποδώσω αυτή την τιμή, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι, στην προσπάθεια που γίνεται σε αυτή την ομάδα.” 

Δείτε το βίντεο του AllAboutARIS, με τις ευχές του κόουτς του ΑΡΗ…

Προτεινόμενα Άρθρα