Ασημακόπουλος: “Δεν θα άλλαζα ούτε ένα δευτερόλεπτο απ’ όλα όσα έζησα”

από AllAboutARIS

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος εύχεται μέσα από το AllAboutARIS χρόνια πολλά στην μεγάλη του αγάπη τον ΑΡΗ, που συμπληρώνει σήμερα 105 χρόνια ζωής.

Αρχικά, ο πρώην αρχηγός του ΑΡΗ, ανέφερε: “Εύχομαι πάνω απ’ όλα η ομάδα να βρει αυτό το μονοπάτι που της αξίζει, να βρει οικονομική εξυγίανση, γιατί έχει όλο το υπόλοιπο πακέτο, για να πρωταγωνιστήσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αυτό που την τραβάει προς τα πίσω, είναι το οικονομικό κομμάτι. Εύχομαι κάποια στιγμή η ομάδα ν’ αποκοπεί από αυτό το σκοινί, γιατί έχει φτερά για να πάει πολύ ψηλά.”

Αν παρακολουθεί την πορεία της ομάδας: “Είτε έχω, είτε δεν έχω το χρόνο, την ομάδα την παρακολουθώ ούτως ή άλλως, γιατί είμαι ΑΡΗΣ. Βλέπω την πρόοδο που κάνει η ομάδα, ξέρω ότι βρισκόμαστε σε αυτή την δύσκολη θέση, αλλά νομίζω πως όλα θα πάνε καλά, τα παιδιά γνωρίζουν που βρίσκονται, είναι παίκτες άξιοι. Η διοίκηση κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, μακάρι να βρεθούν κι άλλοι άνθρωποι να υποστηρίξουν και να επενδύσουν επάνω στο οικοδόμημα.”

Τι αισθήματα του προκαλεί το γεγονός ότι, αποτελεί και ο ίδιος ένα κομμάτι της ιστορίας του ΑΡΗ: “Είναι πολύ μεγάλη τιμή για έναν αθλητή να προσφέρει τις υπηρεσίες του σ’ έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο. Αυτό είναι κάτι το οποίο με συντροφεύει και θα με συντροφεύει και τα επόμενα χρόνια που θ’ αποσυρθώ από τον χώρο. Έζησα πολύ δυνατές στιγμές στην ομάδα, μέσα από αυτή την πορεία βγήκα και καλύτερος αθλητής και πιο ώριμος σαν άνθρωπος. Η ευθύνη που υπάρχει όταν παίζεις σ’ ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, σου δημιουργεί περισσότερες προσδοκίες, πρώτα απ’ όλα στον ίδιο σου τον εαυτό. Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα κα δεν θα άλλαζα ούτε ένα δευτερόλεπτο απ’ όλα όσα έζησα με την ομάδα. Δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε κάποιον τίτλο στο διάστημα που ήμουν εκεί, αλλά ήταν μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα και μόνο που καταφέραμε να την βγάλουμε και να μην κινδυνέψει ούτε στο ελάχιστο μέσα από τόσα προβλήματα που είχε, νομίζω πως, αυτό από μόνο του αποτελεί ένα μεγάλο παράσημο για εμάς.”

Προτεινόμενα Άρθρα