Χάρης Παπαγεωργίου: Το άγγιγμα του Μίδα (vid)

από AllAboutARIS

Σε λίγες μέρες, συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στον Σύλλογο. Η “σημαία” του μπασκετικού ΑΡΗ κι ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ του ελληνικού μπάσκετ όλων των εποχών, ο Χάρης Παπαγεωργίου, υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα, από την θέση του Προέδρου και διευθύνοντα Συμβούλου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Μπορούσε να σκοράρει από κάθε γωνιά του γηπέδου, με μεγάλη άνεση. Τελείωνε παιχνίδια με 40+ πόντους, όταν ακόμη δεν υπήρχε το τρίποντο. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος δύο φορές στην καριέρα του, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας, όλα με την φανέλα του Αυτοκράτορα. Τ’ αθλητικά του προσόντα, ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αχίλλειο τένοντα, σε ηλικία 26 ετών. Σπάνιο ένστικτο στο σκοράρισμα και τρομερή αντίληψη του παιχνιδιού. Ο Χάρης Παπαγεωργίου μεγαλούργησε με την φανέλα του ΑΡΗ και αποτελεί παίκτη-θρύλο, για το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου.

Ο ΑΡΗΣ, είναι η ζωή του, γι’ αυτό και μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής του καριέρας, δεν απομακρύνθηκε από τον αγαπημένο του Σύλλογο. Τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ, πρόεδρος στον Ερασιτέχνη και πλέον, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Σε λίγες ημέρες, συμπληρώνει μισό αιώνα στον ΑΡΗ και συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και διάθεση, να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Όπως τότε που έμπαινε στο παρκέ κι έκανε ό,τι ήθελε τις αντίπαλες άμυνες, οδηγώντας την ομάδα στις επιτυχίες.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, είναι το συνώνυμο του ήθους και του σεβασμού. Άνθρωπος που με την στάση και τον χαρακτήρα του, πρεσβεύει όλες τις αξίες και τα ιδανικά του αγαπημένου του ΑΡΗ!

Προτεινόμενα Άρθρα