Στον ΠΑΟΚ χαρίζουν περιουσίες, στον ΑΡΗ μόνο φωτογραφίες!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Βασιλειάδη, Φάμελε, Νοτοπούλου μείνατε στις φωτογραφίες; Οι Αρειανοί υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές τι έχουν να…δηλώσουν για το θέμα;

Προβλήματα ανακάλυψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην συμφωνία που έσπευσε η ίδια με επίσημο δελτίο τύπου να προαναγγείλει για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου. Προσέξτε, όχι δημοσιεύματα ή φήμες. Επίσημο δελτίο τύπου από την ΓΓΑ με φωτογραφία του Υφυπουργού, φωτογραφία του κ. Φάμελλου και της υποψήφιας Δημάρχου κας. Νοτοπούλου:
“Στη συνάντηση αυτή από πλευράς Πολιτείας το «παρών» έδωσαν η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης (η συζήτηση έγινε στο γραφείο του), αλλά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Από πλευράς κίτρινων, το «παρών» ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρίδης και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Γρόλλιος, ενώ θέμα της συνάντησης ήταν η μακροχρόνια παραχώρηση του «Αλεξάνδρειου Μέλαθρου» στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ.

Συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι της επικείμενης συμφωνίας και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του γηπέδου στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ, το αμέσως επόμενο διάστημα”, ανέφερε το δελτίο Τύπου.
Τώρα όμως προκύπτουν προβλήματα του τύπου δεν γίνεται γιατί δεν έχει φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα ο ΑΣ ή είναι σε εκκρεμότητα το θέμα των χρεών του που γιγαντώθηκαν λόγω του γνωστού θέματος με τα εικονικά και διάφορα άλλα προσχήματα.

Αυτη η κυβέρνηση που πριν από λίγο καιρό χάρισε με ειδική νομοθετική ρύθμιση την περιουσία του ελληνικού λαού για το γήπεδο της Τούμπας. Αυτή η κυβέρνηση που πριν λίγα χρόνια με ειδικό νόμο χάρισε εκατομμύρια ευρώ υπό την προυπόθεση πληρωμής του αρχικού κεφαλαίου και πάλι στο ίδιο σωματείο. Αυτό που του έχτισαν γήπεδο και του πλήρωναν μέχρι πριν από λίγα χρόνια και το ρεύμα! 

Αλλά για τον ΑΡΗ, τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας, τον σύλλογο που έχει δοξάσει με 21 τρόπαια στο μπάσκετ την πόλη, υπάρχει πρόβλημα παραχώρησης του Αλεξανδρείου που δεν…λύνεται. Βρείτε τρόπο να λυθεί κυρίες και κύριοι. Πριν βγείτε φωτογραφίες. Γιατί τώρα που βγήκατε ξέρει πολύ καλά και ο Αρειανός ποιος τον θεωρεί πρόβατο με τέτοιου είδιους προεκλογικά τεχνάσματα…

Αλήθεια οι Αρειανοί υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές έχουν φωνή; Θα επανέλθουμε…

Προτεινόμενα Άρθρα