Σειρά επαφών με Αρειανούς, με φόντο την οικονομική ενίσχυση της Κ.Α.Ε.

από AllAboutARIS

Παράλληλα με τις ενέργειες που γίνονται για την εξεύρεση εσόδων από χορηγίες και από το διαφημιστικό κομμάτι, οι άνθρωποι της Κ.Α.Ε. έχουν ξεκινήσει μία σειρά επαφών με ανθρώπους από την οικογένεια του Συλλόγου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν οικονομικά στην προσπάθεια που γίνεται.

Προτεραιότητα της “κιτρινόμαυρης” Κ.Α.Ε., είναι και παραμένει η λύση του απαγορευτικού μεταγραφών και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν άπαντες, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα, που θα βοηθήσουν την ομάδα ν’ απαλλαγεί από αυτό το βάρος. Καθημερινά, γίνονται επαφές με εταιρείες, οι οποίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να εμπλακούν χορηγικά στην Κ.Α.Ε. ενώ από εχθές, ξεκίνησαν επαφές και με Αρειανούς, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα.

Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου, θα έχει μέσα στην εβδομάδα κι άλλα ραντεβού με ανθρώπους της Αρειανής οικογένειας, που είτε θα εμπλακούν δίνοντας μία χορηγία ή μία διαφήμιση, είτε θα ενισχύσουν το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε., προκειμένου να τρέξουν πιο γρήγορα τις εξελίξεις.

Στα τέλη του μήνα, μάλιστα, αναμένεται να γίνει και μία συνάντηση με όλους τους Αρειανούς, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν οικονομικά, την προσπάθεια της Κ.Α.Ε.

Προτεινόμενα Άρθρα