Προσφεύγει στη ΦΙΜΠΑ ο Μπελ

από Αντώνης Γκάτζιος

Σε αδιέξοδο οδηγούνται οι συζητήσεις του ΑΡΗ με τον Γκάρι Μπελ και η πλευρά του Αμερικανού γκαρντ είναι έτοιμη να προσφύγει στη ΦΙΜΠΑ.

Ο Μπελ δε θα συνεχίσει στον ΑΡΗ, όμως, σε αντίθεση με τους Λάκι Τζόουνς και Μάικλ Κάιζερ, δε βρέθηκε λύση στο θέμα των οφειλομένων. Οι δύο πρώτοι θέλησαν να απεμπλακούν «αναίμακτα» για τον ΑΡΗ, όμως ο Μπελ έχει λαμβάνειν χρήματα και από τη σεζόν 2017-18 και στις συζητήσεις με την ΚΑΕ, δε βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Έτσι, η ξένη εταιρία που τον εκπροσωπεί ετοιμάζει ήδη τα χαρτιά για προσφυγή στη ΦΙΜΠΑ, μία κίνηση που αν ολοκληρωθεί, θα προσθέσει ακόμα ένα «βαρίδιο» στις πλάτες του ΑΡΗ. Πρέπει να σημειωθεί ότι εφόσον ο Αμερικανός δικαιωθεί, θα του επιδικαστεί όλο το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν, εφόσον δε βρει ομάδα για να αγωνιστεί, ειδάλλως θα πάρει από τον ΑΡΗ τη διαφορά των δύο συμβολαίων. Την ίδια ώρα, θα ακυρωθεί ο περσινός διακανονισμός και θα «επιστρέψει» η συνολική οφειλή της σεζόν 2017-18.

Το ζήτημα είναι ότι το ποσό που έχει λαμβάνειν ο Μπελ (με δεδομένο τον περσινό διακανονισμό) ξεπερνά κατά λίγο τα 20.000 δολάρια και αν ο ΑΡΗΣ δε διευθετήσει την υπόθεση, κινδυνεύει να χρεωθεί με 100.000, συμπεριλαμβανομένου και του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς.

Προτεινόμενα Άρθρα