Παραμένει το αδιέξοδο με Μπελ, ορατός ο κίνδυνος της ΦΙΜΠΑ

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έχει καταφέρει να απαλλαγεί από τα περισσότερα συμβόλαια των Αμερικανών παικτών της περσινής περιόδου, όμως κάποιες υποθέσεις ακόμα… τον κυνηγούν.

Μία απ’ αυτές είναι του Γκάρι Μπελ, με τον οποίο δεν έχει βρεθεί η “χρυσή τομή” για τις οφειλές. Το ποσό, όπως έχει αναφέρει το AllAboutARIS, δεν είναι υψηλό, αφού μετά βίας ξεπερνά τα 20.000 δολάρια. Πρόσφατα έγινε νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως η ΚΑΕ αδυνατεί να καταβάλει έστω και μικρότερο απ’ αυτό το ποσό, εφάπαξ, ώστε να τελειώσει το θέμα.

Αν δε βρεθεί λύση μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο Μπελ αναμένεται να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΦΙΜΠΑ, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματά του. Σ’ αυτήν την περίπτωση δε θα του επιδικαστούν μόνο τα δεδουλευμένα, αλλά και το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν, όπως και το αρχικό ποσό της οφειλής, πριν τον περσινό διακανονισμό. Έτσι, ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει να βρεθεί με κάτι περισσότερο από 100.000 δολάρια “στην πλάτη” για μία υπόθεση που μπορεί να λήξει με πολύ μικρότερο ποσό.

Με τέτοιες περιπτώσεις οι “κιτρινόμαυροι” έχουν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, αφού μπορούσαν να “καθαρίσουν” υποθέσεις όπως του Τζένκινς, του Μαρμπλ και του Μπάκνερ με λίγα χρήματα,. αντ’ αυτού όμως βρέθηκαν να χρωστούν στους εν λόγω παίκτες περισσότερα από 500.000 δολάρια…

Προτεινόμενα Άρθρα