Κάθε μέρα μετράει…

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος «σκανάρει» την αγορά, έχει βρει παίκτες που θέλει να στελεχώσουν τον ΑΡΗ, όμως είναι υποχρεωμένος να περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με τα ban της ΦΙΜΠΑ.

Η ΚΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τους παίκτες που έχουν επιφέρει την τιμωρία. Πρόκειται για μία διαδικασία που ουδείς γνωρίζει πότε μπορεί να ολοκληρωθεί και είναι αλήθεια ότι ο χρόνος πιέζει, πλέον, αφόρητα.

Το καίριο ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσει η ΦΙΜΠΑ σε πιθανή ένσταση παικτών που έχουν υπογράψει ήδη, αλλά έχουν αρκετό καιρό να δουν το χρώμα του χρήματος. Το AllAboutARIS έχει αναφέρει επανειλημμένα τις περιπτώσεις των Μάικλ Τζένκινς και Βασίλη Καββαδά, ενώ παρόμοια φαίνεται να εξελίσσεται και η υπόθεση του Ουίλ Κάμινγκς.

Αν η Παγκόσμια Ομοσπονδία προτρέψει τους παίκτες να κάνουν νέα καταγγελία, εφόσον το επιθυμούν, και στο ενδιάμεσο δώσει το «ΟΚ» στον ΑΡΗ, η ομάδα λογικά θα προλάβει να αποκτήσει ξένους. Αν όμως αποφασίσει ότι πρέπει να βρεθεί λύση πριν επιτρέψει την ελευθερία μεταγραφών στην ΚΑΕ, ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να πληρώσει άμεσα, αφού αν προκύψει καθυστέρηση, πιθανώς να είναι μοιραία για την απόκτηση ξένων παικτών.

Οι ιθύνοντες της ομάδας φιλοδοξούν να έχουν τελειώσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα το θέμα των ban. Για τους ξένους, όπως αναφέρθηκε, ήδη ο Μαρκόπουλος έχει εντοπίσει τους «εκλεκτούς» του και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά με δύο Αμερικανούς παίκτες. Όμως όλα εξαρτώνται από τα ban και κάθε μέρα πλέον έχει τη δική της σημασία…

Προτεινόμενα Άρθρα