Ρίβερς: "Αν ο Καουάι πήγαινε στους Λέικερς, οι Κλίπερς θα μετακομίζαμε στο… Σιάτλ"

από Γιώργος Γκάτος

Πως θα σας φαινόταν το όνομα "Σιάτλ Κλίπερς"; Διότι αν ο Καουάι Λέοναρντ είχε υπογράψει με τους Λος Άντζελες Λέικερς, το αντίπαλο δέος της πόλης θα είχε… μετακομίσει, σύμφωνα με τον Ντοκ Ρίβερς.

Ο προπονητής των Κλίπερς, μιλώντας στους “Los Angeles Times”, αστειεύτηκε για το ενδεχόμενο να έβλεπε ο σύλλογος τον Νο1 στόχο του στη free agency να καταλήγει στον “μισητό” αντίπαλο, δηλώνοντας ότι η ομάδα θα μετακόμιζε στο… Σιάτλ.

“Στην πραγματικότητα είπα για πλάκα στον Στιβ (σ.σ. Μπόλμερ, ιδιοκτήτη των Κλίπερς) ότι αν ο Λέοναρντ πάει στους Λέικερς, θα μετακινήσουμε την ομάδα στο Σιάτλ. Ήταν αστείο, αλλά εγώ το εννοούσα σοβαρά. Αλήθεια, το πίστεψα”, είπε ο πολύπειρος τεχνικός, ενώ αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον τρόπο με τον οποίον πείστηκε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς την περασμένη σεζόν να εγκαταλείψει τον Καναδά για τους Κλίπερς.

“Μου είπε: “Θέλω να παίξω για σένα” και με έδειξε με το δάχτυλο του. Είπε “κύριε Μπόλμερ, αγαπώ όσα κάνετε και αυτά που υποστηρίζετε, αλλά η ομάδα σας δεν είναι τόσο καλή και αν δεν την αλλάξετε, δεν έρχομαι”. Και τελικά την αλλάξαμε”, αναφερόμενος ουσιαστικά στην προσθήκη του έτερου σταρ, Πολ Τζορτζ.

Προτεινόμενα Άρθρα