Ευκαιρίες στους μικρούς

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο σημερινός αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι η ιδανική ευκαιρία για τον Σούλη Μαρκόπουλο να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες του.

Ο ΑΡΗΣ δεν τρέφει ελπίδες για κάποια έκπληξη στο «Νίκος Γκάλης» της Αθήνας και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟ ενδείκνυται για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες οι πιτσιρικάδες της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μαρκόπουλος πήρε στην αποστολή, για πρώτη φορά φέτος, τον Όμηρο Νετζήπογλου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την εφηβική ομάδα (που αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει υποχρεώσεις).

Ο κόουτς του ΑΡΗ «φωτογράφισε» ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής στην τετράδα των νεαρών που θα είναι στη 12άδα, ήτοι στους Στράτο Βουλγαρόπουλο, Γιάννη Σιδηροηλία, Κώστα Βλάσιο και Όμηρο Νετζήπογλου. Καλύτερο «ψήσιμο» για τους νεαρούς του ΑΡΗ δεν υπάρχει, από αυτό απέναντι στους παίκτες του νταμπλούχου Ελλάδας.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο Μαρκόπουλος θα προσπαθήσει να μην καταπονήσει και το βασικό κορμό της ομάδας, εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα