Νίκη…

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ ταλανίζεται από προβλήματα, όμως στο μυαλό όλων μία λέξη πρέπει να υπάρχει εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο: Νίκη.

Η αναμέτρηση είναι καθοριστικής σημασίας για τον ΑΡΗ. Δεν είναι μόνο το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίς της Basket League μαζί με τη Λάρισα, αλλά πως δεν έχει το περιθώριο για άλλες εντός έδρας απώλειες, ειδικά από ομάδες οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο και βρίσκονται “μαζί” στη βαθμολογία.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι πολλά και δεδομένα. Όμως αυτές τις ημέρες όλη η προσοχή στρέφεται ατο αγωνιστικό κομμάτι και πώς ο ΑΡΗΣ θα κερδίσει τον Πανιώνιο. Από τη στιγμή που ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς θα αγωνιστεί κανονικά, όλα είχνουν ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα παραταχθούν την Κυριακή με πλήρες ρόστερ.

Οι παίκτες, βέβαια, εύλογα θέλουν να πάρουν κάποια χρήματα πριν από τον αγώνα, η απόλυτη συγκέντρωση δεν είναι εύκολη υπόθεση όταν υπάρχουν προβλήματα, όμως στην παρούσα φάση άπαντες είναι προσηλωμένοι στην προσεχή δοκιμασία.

Το πρώτο ζητούμενο είναι να κυλήσουν όλα ομαλά την Κυριακή και στη συνέχεια πρέπει να τρέξουν οι όποιες εξελίξεις αφορούν στην ομάδα η οποία βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Αν μία υπόθεση είναι εξίσου (ή και πιο) σημαντική, είναι αυτή της εγγυητικής επιστολής, όπου πρέπει να βρεθούν λύσεις αμεσα.

Προτεινόμενα Άρθρα